Täältä voit lukea Vaasa-Tyttöjen elokuun kuulumiset!

1.9.2017

Syyskausi on lähtenyt ripeästi käyntiin ja joukkueet ovat aloittaneet harjoitukset kesätauon jälkeen. Tältä näytti joukkueiden elokuu harjoitussaleilla:

 

Zelina (8-10 v.) on elokuun aikana saanut ohjelman kasattua ja ahkera työstäminen ohjelman parissakin on saatu aluilleen. Välineenä meillä on tällä kaudella naru, mutta ohjelman teemaa ei vielä paljasteta, se nähdään kisakatselmuksessa! Innolla odotetaan syyskauden haasteita ja kokemuksia!

Endelea (10-12 v.) on elokuussa treenannut ahkerasti keskittyen mm. kunnon kohottamiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Osa treeneistä on pidetty yhteisvoimin seuramme Zelina-joukkueen kanssa!

Neelia H (12-14 v.) on kesän jälkeen saanut monta uutta innokasta tyttöä joukkueeseen. Harjoituksissa on opeteltu voimistelun perusliikkeitä ja tutustuttu uusiin joukkuekavereihin. Ketteryys, nopeus ja jalkatekniikka on ollut suuressa roolissa elokuun aikana. Tytöt odottavat innolla syyskautta ja sen tuomia kokemuksia!

Felisin (12-14 v.) osalta elokuu on sisältänyt monipuolista perustreeniä, sekä uuden ohjelman ahkeraa opettelua ja hiomista! Myös pukujen koristelu on saatu hyvään alkuun. Odotamme innolla syksyn kisoja ja ensimmäisiä kisakokemuksia vanteella!

Neelia K (12-14 v.) on elokuun aikana harjoitellut monipuolisesti lajin ominaisliikkeitä, korostaen baletinomaisia harjoitteita. Tulevan syksyn kisaohjelmakin on saatu kasattua, ja vanteet  on ollut ahkerassa pyörityksessä läpi kesän. Kisakausi onkin jo nurkan takana, johon joukkue lähtee iloisin tunnelmin, mutta ennen sitä joukkue hakee uutta oppia Voimisteluliiton ringin-leiriltä!

 

Kaikki seuran kuukausikuulumiset voit jatkossa lukea täältä!

 

Vaasa-Tytöt toivottaa kaikille mukavaa syyskauden aloitusta!